torstai 16. helmikuuta 2017

Abinamit

                        
Lukion kolmasluokkalaisten viimeinen koulupäivä oli ilon, remuamisen, pukuhulluttelun ja karkkisateen juhlaa. Pienet oppilaat olivat täpinöissään ja odottelivat "karkkiautoja" ymmärtämättä asian perimmäistä ydintä. Ehkä selittelyjen jälkeen hieman enemmän olivat kärryillä aiheesta.

Pipot otettiin avuksi karkkien haalimiseen. Saimme ihan oman sateen, kun kummityttö kavereineen heitteli meidän luokalle ennen abiajelua nameja. Pienten kanssa emme menneet laisinkaan autojen lähelle, ettei satu mitään ikävää. Kuvausten jälkeen ennen ajelun alkua oli meille hyvä hetki ihmetellä kaikenkarvaista väkeä. Paikalle tullutta oikeaa toimittajaakin luultiin abiksi!

Muistan kummitytön kolmikiloisena vastasyntyneenä sylissäni. Nyt hän oli mukana Teletappina iloitsemassa karvapuvussaan. Oli ainakin lämpöinen asu. Ikimuistoinen, hauska päivä on ollut ja huomenna jatkuu abiristeilyllä. Nauti elämästä rakas kummityttö!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Ihanaa. kun saat iloita tuosta kummityötstäsi ja olet saanut seurata läheltä hänen elämäänsä ja kohta on lakkiaiset ja sitten ehkä lähtö opiskelemaan jonnekin kauemmas...
Abit pörräsivät Lahdenkin kaduilla tänään. Iloisia ilmeitä ja juhlaa ja tosiaan: karkkeja sateli autojen lavoilta. Seurailin hetken töihin mennessä.

Jaana kirjoitti...

Iloitsen niin ihanasta kummitytöstäni!