perjantai 24. helmikuuta 2017

Paras hetki


Iloitsen, kun

- talviloma on alkanut! Ihan paras hetki, kun koko loma on edessä. Työasiat sain siihen malliin, että mikään ei vaivaa mieltä ja ensimmäinen työviikkokin loman jälkeen on suurimmaksi osaksi jo suunniteltu. Helppo palata "sorvin" ääreen, kun se hetki koittaa.

- sain läppärini takaisin korjauksesta. Se oli ollut siellä kaksi viikkoa odottamassa hakijaa. Kukaan ei ilmoittanut minulle työn valmistumisesta, vaikka niin luvattiin. Tulin hyvälle mielelle, kun minulta heti pyydettiin anteeksi kömmähdystä. Ei harmittanut yhtään, vaikka asia viivästyi. Anteeksipyynnöllä saa ihmeitä aikaan! Lisäksi korjaus maksoi vain 25,- ja mikä parasta: Sain vanhan rakkaan läppärin hengissä kotiin. Ei tarvinnut vielä ostaa uutta.

- maisemat vaihtuvat. Tekee hyvää olla vähän aikaa muualla. 

Iloista lomaa kaikille, joilla se vielä on edessä!

3 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Oletko käynyt mökillä talven aikana? Kuva lienee sieltä?
Hienoa, että läppäri vielä säilyi. Ja siihen tallennetut.
Antoisaa lomaa uusissa maisemissda

Blyygi Blumsteri kirjoitti...

Iiik, onpa siellä sydämellisiä luonnonilmiöitä liikkeellä :)

Jaana kirjoitti...

Pappilanmummo: Yhtenäkään aiempana talvena en ole ollut näin huoleton mökin suhteen, sillä ennen joulua kävin mökillä yhden kerran ja nyt joulun jälkeen toisen. Tarkoitus on tällä viikolla mennä. Tietekin sydän pitää saada jäälle, kuten aina talvisaikaan!

Blyygi Blumsteri: Tuo sydän on mökkirannassa joka talvi - ollut jo montakymmentä vuotta, jos vain joku sen ehtii tekemään!