sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Uimareita, osa 2

Ihana kesäsunnuntain aamu. Pulahdin uimassa ja sitten osallistuttiin The heART -messuun, jossa oli kirkkosaliin tehty erilaisia alttareita mm. ilon, surun ja rakkauden. Ne olivat todella puhuttelevia. Kiitos tekijöille! Myös messu oli ajatuksella suunniteltu ja juuri omaan elämääni paikallaan. 


Messun jälkeen mökin pihamaa pelmahti taas väkeä täyteen. Uimme ja erilaisia pyyhkeitä oli kaidenäyttelyssä ihailtavana. Tämä suloinen koirapyyhe oli pienimmän uimarin lämmikkeenä, vaikka vesi oli kyllä kuin linnun maitoa meidän isompien mielestä. 

Ruoan laittoa, yhdessä syömistä, veneilyä, "hyvät kahvit", höpsöttelyä lasten kanssa... Niin ihanaa! Jossain vaiheessa minut komennettiin päiväunille ja nukuinkin alamökin saunakamarissa tunnin verran makoisasti. Ilmankos nyt ei nukuta yhtään!

Illalla mökin hiljennyttyä selvitin tiskivuoren ja imuroin "vähän". Huomenna vilkkaan viikonlopun jälkeen on tulossa luultavasti rauhallinen päivä. Aion nukkua myöhään ;=) Kauniita unia!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Kesävieraat ovat mukavia toisinaan - ja porukalla on kiva touhuta

Jaana kirjoitti...

Onneksi minulla ei ole kokemusta vierastulvasta mökillä. Kaupassa tänään juttelin siitä, miten vieraatkin voivat stressata mökkielämää. Meillä vieraita riittää aina sopivassa määrin.