torstai 31. heinäkuuta 2014

Uh, mikä päivä!

Aamulla lähdin kaupunkiin. Olikin työntäyteinen päivä. Kotona pesin kolme koneellista pyykkiä, joista yksi oli äidin. Pakastin vihdoin mansikatkin, vaikka välillä jo luulin, että ne jäävät tänä kesänä laittamatta. 


Söin työn touhun lomassa jätskiä, kun kotona jääkaappi ammotti tyhjyyttään. 

Äidille kävin kaupassa, jaoin pitkin kaupunkia ilmoitustauluille Urkuviikkomme mainoksia ja sitten lähdin koululle. Hyvä olikin, sillä siellä oli pulpetit sekaisin ja kantelin niitä tilasta toiseen. Ei ole kyllä minun hommani, mutta ei sitä olisi kukaan muukaan tehnyt!


Sain oman luokkahuoneeni kuntoon ja siitä olen tyytyväinen. Monta asiaa pitää vielä kuitenkin tehdä, ennen kuin oppilaat tulevat. 

Jossain vaiheessa ukkosti oikein kunnolla. Olin silloin kaupassa ja yritin valojen välkkyessä tehdä nopeasti ostokset. Sähköjen katketessa olisi kaupanteko loppunut lyhyeen. Selvisin kuitenkin ostoksista kunnialla. 

Nyt olen ihan puhki ja valmis yön lepoon. Mieli taitaa kuitenkin käydä ylikierroksilla, joten turha luulla, että uni vielä tulisi! Päivän lehti on lukematta. Se taitaa olla oivaa mielentyhjennystä!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Ahkeran työn jälkeen onkin hyvä levätä. Helpotus, kun hommia on jo valmiina koulun alkuun -ei tarvitse sitten stressata niin paljon.

Jaana kirjoitti...

Etukäteen on tehtävä, jotta mielenrauhan säilyttää.