maanantai 7. heinäkuuta 2014

He saivat toisensa


Oli ihana juhlia lauantaina serkkuni häitä. Morsiuspari oli lentänyt Usasta Suomeen, sillä molemmat asuvat siellä ja sulhanen on lisäksi kotoisinkin rapakon takaa.


Vihkiminen oli kaksikielinen, suomeksi ja englanniksi, morsiamen veljen toimittamana. Vieraiden oli helppo seurata tilaisuutta, sillä koko vihkikaava oli painettu molemmille kielille. Vieraiden joukossa oli paljon SLS:n väkeä, sillä morsian veljineen ja monet muutkin olivat entisiä Taiwanin lähetyslapsia tai työntekijöitä.


He saivat toisensa ruusun terälehdillä astellen! Häät aina herkistävät. Nyt en tarvinnut nenäliinaa, mutta lähellä oli. Nautin suunnattomasti, kun sain jakaa vihkiparin tärkeän päivän sekä viettää koko viikonlopun kummityttöni kanssa, puhumattakaan sukulaisten kirjosta. Lisäksi on aina hauskaa juhlia, pukeutua viimeisen päälle ja nauttia hyvästä seurasta ja mielettömän ihanista ruoista.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen lähdimme ajelemaan kotia kohden. Liikenne oli aika vilkasta. Vaikka nautin ajamisesta, moottoritiellä paahtaminen useita tunteja sataakahta tai -kolmeakymppiä ei ole kuitenkaan ruuhkaisella tiellä kovin mukavaa, kun pitää olla niin tarkkana koko ajan jatkuvine kaistanvaihdoksineen. Olisi ollut muitakin kuskeja tarjolla, mutta ajattelin "uhrautua".

Turvallisesti päästiin kotiin ja nyt vain levätään ja nautitaan ihanasta lomasäästä. Vesi järvessä on alkanut myös lämmetä ihan uintikelpoiseksi. Kesä on vihdoinkin palannut!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Häät herkistävät

Jaana kirjoitti...

... ja ovat niin ihania juhlia. Jo se, että saa pukeutua viimeisen päälle juhlavaatteisiin on välistä niin kivaa!