keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäisenä...


Aamulla nukuttiin myöhään eilisen valvomisen jälkeen. Uudenvuoden aaton etuoikeuksia täällä korkealla asumisessa on katsella omalta sohvalta joka puolella räiskyviä raketteja. Tänä vuonna oli ehkä vähemmän äänekästä kuin viimeeksi. Yhden jälkeen hiljeni jo kummasti!

Tänään meillä oli Samuel leikkimässä nelisen tuntia. Varta vasten hänelle leipomani piparipossut maistuivat ja kaksi isoa mandariiniäkin poika popsi välipalaksi. Rakenneltiin linna palikoista ja luettiin pupukirjoja, jotka ovat kovin mieluisia. Oli hauskaa! Samalla kummitätini vieraili ja oli mukava tavata hänet suhteellisen hyväkuntoisena, vaikka ikää onkin jo yli 80 vuotta.

Illalla kävelin äitiäni vastaan ja hän tuli meille iltakahville. Saattelin hänet myöhempään kotiinsa saakka, sillä ulkona on todella pimeää, eikä katuvalotkaan valaise tarpeeksi kaikkia tien kuoppia. Hän ei onneksi enää pimeällä yksin liiku ulkona. Ihailtiin yhdessä toissapäivän ostosta: Hänellä on uusi nojatuoli olohuoneessa ja se näytti todella kivalta ja sopi hyvin myös muuhun kalustukseen.

Illalla herkuteltiin marjarahkalla. Vuoden ensimmäinen päivä on illassa. Mitähän muut päivät tuovat tullessaan?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hillitympää edellisiin vuosiin verrattuna oli täällä Lappohjassakin rakettien ammuskelu. Kun kamera kädessä odottelin saavani kunnon kuvia, olisin toivonut räväkämpää räiskimistä.

Hyvää alkanutta vuotta!

Terveisin Eero

Jaana kirjoitti...

Kiitos, samoin sinulle!

Tita kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta!
Espanjassa taas ammuttiin enemmän raketteja kuin viime vuonna (täällä yksityishenkilö ei saa ampua, vaan pitää olla ammattilainen).
Ja myös meillä on se "etuoikeus" että ei tarvitse lähteä "kylille ilotulitusta katsomaan". Vaikka tosin sitten aina pitää kävellä tuo mäki ylös, kun käydään ravintolassa syömässä...nooh!

pappilanmummo kirjoitti...

Hyviä kuvia taas paljon niin bannerikuva kuin muitakin.
Hyvää alkanutta vuotta!