maanantai 3. syyskuuta 2012

Kotona taas


 



Neljän mökkikuukauden jälkeen on taas niin ihana olla kaupunkikodissa! Kesällä emme olleet yhtään yötä täällä. Viikottain kyllä käytiin kukat kastelemassa ja katsomassa, että kaikki on ok.



Eilinen ilta meni tavaroita purkaessa. Miten ihmeessä kesän aikana mökille oli kerääntynyt kaiken maailman roinat, joita nyt raahasin selkä vääränä takaisin? Mökille ei periaatteessa tarvitsisi viedä kuin vaatteet ja ruoat, mutta aina tulee kannettua edestakaisin kaikenmoista tavaraa.   



Aamulla tulivat rakaat siivoojaystäväni Päivi ja Leena. Sillä aikaa, kun olin työssä, he tekivät meillä suursiivouksen katosta lattiaan. Olipa ihana tulla puhtautta tuoksuvaan kotiin töiden jälkeen. Kyllä täällä olikin likaista, sillä viimeeksi olin siivonnut vapuksi! 



Olen huuhaillut huoneesta toiseen, katsellut maisemia ikkunoista ja nauttinut sisävessasta, pesukoneista sekä hanasta juoksevasta kuumasta vedestä. Niin ja nopeasta nettiyhteydestä! Luksusta! Kannattaa olla kesä alkeellisissa oloissa, niin muistaa, kuinka hienoja jokapäiväiset mukavuudet ovat. Suosittelen!





Ei kommentteja: