maanantai 25. kesäkuuta 2012

Vieraasta vuokralaiseksi




Aamulla heräsin auringonpaisteeseen. En kuitenkaan jaksanut nousta heti ylös, vaan loikoilin ja kuuntelin radiota. Sieltä tuli mm. mielenkiintoinen ohjelma Suomen romanien historiasta.



Aika ihana päivä, kun ei ole ollut mitään ohjelmassa, pelkää oleilua ja sen toteuttamista, mitä päähän pälkähtää. Lomapäivien pitäisikin olla mielestäni juuri tällaisia.



Kun sain vaatteet päälleni, kävin katsomassa grillin vieressä olevan kannon päältä, näkyisikö juhannusvierasta ja siellähän se käärme köllötteli! Sillä tuntuu olevan hyvin jämptit tavat. Muistan lukeneenikin jostain, että kyyn tapaa aurinkoisina päivinä samasta kohtaa lämmöstä nauttimasta. Hain kameran ja kuvasin sitä taas. Kyy päästi hyvin lähelle. Kuvien oton jälkeen testasin, mitä tapahtuu, kun tömistelen. Ei mitään! Jatkoi vain auringonottoaan hievahtamatta.







Kaikki, joille olen käärmeestä kertonut, ovat olleet sitä mieltä, että omapa on pihasi, mutta jos meille tulisi, niin... Eli käärmeviha on sitkeässä ja kaikki ovat sitä mieltä, että se pitäisi ottaa pois päiviltä. Minä mietin!



Juhannusvieraasta tuli vuokralainen!



Ei kommentteja: