lauantai 3. joulukuuta 2011

Heleää auringonpaistetta



Suunnitelmani mukaan nukuin aamulla pitkään ja hartaasti. Tosin tällä iällä heräämistä alkaa jo tehdä tavalliseen aikaan, jolloin arkiaamuna säntäisi kiireesti pystyyn. Nukuin kuitenkin uudelleen ja lopullisesti nousin ylös vasta puoli yhdentoista aikoihin. Kyllä oli ihanaa nauttia hitaasta aamusta!


Lähdimme käymään naapurikaupungin huonekaluliikkeessä ja takaisin tullessa napsin muutaman kuvan kännykällä. Tuntuu niin omituiselta: Toinen adventtisunnuntai tulossa, aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja maassa ei ole lumesta tietoakaan! (No, totuuden nimessä täytyy mainita auran penkalle heittämät muutamat likaisen harmaat lumikökkärenökäreet viimeviikkoisen lumisateen jäljiltä.) Eilenkin satoi vettä kuin kesällä konsanaan.


Kuuntelin radiosta, että jossain päin valkovuokot kukkivat ja kanttarelli antaa satoaan. Monet kasvit kiittävät pitkästä kasvukaudesta, sillä siemeniä saadaan runsaasti maahan.


Jouluksi olisi hauskaa saada maa valkoiseksi. Samoin talviloman aikaan lunta saisi olla niin, että pääsee hiihtämään. Kovia pakkasia rakastan, mutta en niinkään lunta.


Saa nähdä, milloin oikea talvi alkaa ja millainen siitä sitten tulee. Aika näyttää!

Ei kommentteja: