sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Väsynyt lumeen


Eilen saimme viettää mukavan päivän nuorimman kummilapsemme ja tämän sisaren seurassa. Kolmivuotissynttärit olivat täynnä leikkiä, vauhtia ja intoa: Välillä oli autokilpailut, välillä rumpalit vauhdissa äidin kattilakaapin antimilla ja sitten taas lennokkikisat olohuoneen poikki! Kyllä pienillä virtaa riittää ihan toisin kuin meillä vanhemmilla. Kun ajokilometrejä tuli yhden päivän osalle yli 500, niin illalla kotiin tullessamme olimme ihan puhki!


Koko matkan mennessä satoi lunta ja loppumatkasta tullessakin. Turun ympäristökin oli ihan talvista. Sellaista ei monena vuonna siellä ole nähtykään tähän aikaan vuodesta. Ajaessa sai välillä olla tarkkana, kun sohjoa oli ajokaistoilla. Muutamia autojakin oli tienposkessa väsähtäneenä tai muuten onnettomuuksien jäljiltä.


Kotona oli lunta tullut päivän aikana ihan tarpeeksi ja minä kun jo odotan maan paljastumista! En enää yhtään jaksaisi katsella valkoista ympärilläni. Tänään herätessä maisema oli kuin parhaimmillaan tammikuussa. Onneksi nyt aurinko paistaa ja räystäät tippuvat. Neljä astetta näytttää olevan mittarissa, joten eiliset lumet kyllä äkkiä sulavat.


Olen väsynyt lumeen! Kevät tänne äkkiä mulle heti!


---------------------------------------------------------------------------------------


Piti palata kertomaan:


Äsken näin JOUTSENEN lentävän pohjoiseen päin kaupungin yllä! Se, jos mikä, on kevään merkki. Tuntuu niin ihanalta!

Ei kommentteja: