torstai 13. syyskuuta 2018

Arjen mukavuutta


Kiva olla kotona! Kummallista, miten nopeasti kului neljä kuukautta kesäkodissa. Aikansa kutakin... Nyt on hauska olla taas sivistyksen parissa. 

Työpäivä oli kiireinen - kuten aina. Taakse ovat jääneet leppoisat työviikot. Nykypäivän työelämä on jatkuvasti hektistä, kun yhä pienemmällä tekijämäärällä puurretaan lisääntyviä työtehtäviä. 


Päätä päätin tuulettaa ja kävin vaeltelemassa Gösta-museossa vanhan taiteen parissa. Tein myös oman asetelman mustalle sametille ja istuin pitkään Sampsa Virkajärven puhuttelevien videoteosten äärellä, jotka hän on tehnyt vanhemmistaan. Taide teki tehtävänsä ja mieli oli paljon virkeämpi parituntisen retken jälkeen. 

Tällä hetkellä nautin hanasta tulevasta kuumasta vedestä, suihkusta ja sisävessasta. Vaihteeksi tosi hauskaa olla  kotona korkeuksissa ja katsella ilta-auringon valaisemaa, syksyiseksi muuttuvaa luontoa. 

4 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Luin Hesarista Sampsa Virkajärvestä, ja googlasin, koska epäilin että hän on sukua Peetulle, jonka tunsin Mäntässä asuessani (Perttu). Ja pikkuveli on. Etkös sä ollut siinä meidän tanssiryhmässä, joka kävi esittämässä vähän siellä ja täällä? Ainakin yhdessä meillä oli taustana Sun kanssas tahdon sunnuntaina ongelma by M A Numminen. Meillä oli punavalkoraitaiset Marimekon t-paidat ja farkut, jotka oli kääritty polviin. Yksi esiintyminen oli nimenomaan tuolla Virkajärven tilalla (taisi olla joku Leijonien juhla tms) eli juuri siinä talossa, jossa Sampsa on kuvannut. Mun mielestä aika pysähdyttäviä töitä...
Senkin muistan, että isä lensi aina Helsinkiin Virkajärven kyydissä Hallista.

Jaana kirjoitti...

Samoja muistoja minunkin mieleeni tuli videoita katsoessani. Voi niitä aikoja!

Nyt ei ole enää vanhempia eikä Hallista reittiliikennettäkään...


pappilanmummo kirjoitti...

Mukavaa paluuta sivistyksen pariin -. minä vielä kokeilen oloa mökillä hetkisen muutaman päivän aikana. Viikon kuluttua minullakin mökkiolot loppuvat, kun uusi työpaikka sijaitseekin kaupungissa ja matka tulisi liian pitkäksi - lupauduin vielä kolmeksi kuukaudeksi töihin.

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Ihanaa nauttia kaupunkiasumisen helppoudesta, vaikka mökilläkin on aina niin mukavaa.

Siunausta uuteen työhön!