lauantai 20. tammikuuta 2018

Pöllöjä ja kauriita


Aamuhämärissä ajellessamme kaupunkia kohti osui matkan varrelle kauriita, jotka olivat ihan tien vieressä. Ennen kuin sain kännykän esiin, ne olivat tietenkin pötkineet jo metsän reunaan. Sain kuitenkin jonkinlaisen muiston mukaani. 

Vähän aiemmin sivutien puussa istui pöllö ja kohta toinenkin lensi tien ylitse. Isoja olivat molemmat, mutta mitään lajimääritystä en ehtinyt tehdä. Ensimmäiset pöllöhavaintoni tänä talvena.  Kyllä mieli tuli iloiseksi näistä luontohavainnoista. 


Shoppailin kaupungilla ja löysin etsimäni farkut, oikeastaan kahdetkin. Olin varautunut juoksemaan ja sovittamaan niitä hiki päässä, mutta heti ensimmäisen liikkeen palvelualttiin ja asiantuntevan myyjän ansiosta housut löytyivät vaivattomasti. 

Kiertelyn päätteeksi ilahdutin itseäni kahvikupposella ja herkullisella kakkupalalla. Oli kiva istua rauhassa ja seurata ihmisvilinää. Minulle sopivaa "sosiaalisuutta" työviikon jälkeen. 

Myöhemmin menemme syömään aasialaista ruokaa, josta niin pidän. Kiva pistäytyä kaupungissa humputtelemassa - harvakseen!

Ei kommentteja: