keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Isoja ja pieniä vieraita


Lomalla on ollut mukava tavata ystäviä ja suvun pienimpiä sekä suurempia lapsia. Eilen käytiin lounaalla ystävien kanssa syömässä riistakäristystä. Tänään on iltapäivällä vietetty tuttavien kanssa kahvihetki, jossa vierähtikin monta tuntia kuulumisia päivitellessä. 

Illalla tulivat vielä sisaren lapset kyläilemään. Oli mukava kuulla Itä-Suomen yliopiston opiskelijaelämästä kiireineen ja hauskuuksineen. Lukiolainen taas pähkäsi vuoden päästä pidettävien vanhojentanssien parinvalintaa. Kannustin kyselemään tanssiparia jo hyvissä ajoin ;>)

Eskarilainen esitteli haifarkkujaan (!), jollaisia en ole koskaan aiemmin nähnyt. Polvissa on vahvikkeet, ja hauskasti on keksitty se lisätä housuihin tekemällä hampaat ja silmät vahvistuksen ympärille.

Palikoista rakentui monenlaisia torneja. Syötiin herkkuja ja otettiin paljon kuvia. Kun siskot lähtivät kotiin, eskarilainen jäi vielä yökylään.

Kyllä on ollut hauskaa! Nyt poika jo vetelee unia iltasatujen ja -laulujen jälkeen. Iltalauluja on kolme: iltarukous, oma kastelaulu ja Nukku-Matin laulu. Ne pitää joka ilta laulaa peräkkäin samassa järjestyksessä.  Ja mehän laulettiin... tietenkin!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Ihanat iltalaulut

Jaana kirjoitti...

Niin minustakin :>)