maanantai 11. heinäkuuta 2016

Miten on niin rauhallista?


Nella-koira tuli noutamaan tänään iltapäivällä pikkumiehen kotiin. Torstaista maanantaihin oli täällä mökillä vauhtia ja vilinää. Mukavaa oli viettää vähän pidempi aika yhdessä. 

Koira nautti, kun sai juosta vapaana ja käydä uimassa. Hiukan ikä jo painaa 10-vuotiasta rouvaa, mutta vähän aikaa jaksaa painaa kuin nuorena konsanaan. Koiruus tulee seuraavaksi hoitoon parin viikon päästä. 

Kun väki iltapäivällä väheni mökillä, lähdin lenkille, ajoin nurmikon ja vielä siivosinkin. Puuhien välissä kävin pari kertaa uimassa. Tänään ei satanut lainkaan, mutta huomenna sitä iloa on taas tulossa - vaihteeksi.

Illan vaihtuessa yöksi ihmettelen rauhaa ja hiljaisuutta ympärilläni... ;>)

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Kun on pienen kanssa ollut muutaman päivän, niin kyllä siitä on nauttinut, mutta kyllä myös helpottaa, kun tuollainen vauhtihirmu pikkumies lähtee - oma olo on oma olo.
Minustakin on mukava, kun lapsenlapset ovat, mutta kyllä sen jälkeen, kun on saanut kaikki paikoilleen toisten lähdettyä on autuas olo - hetken aikaa. Sitten alkaa taas kaivata...

Jaana kirjoitti...

Näin on! Meillä oli oikein kiva ajanjakso yhdessä ja kaikki sujui hyvin, kuten yleensä aina tämän valloittavan ja kiltin pienen miehenalun kanssa.