sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Rauhallisen viikonlopun sukkela sunnuntai-ilta


Ihanan ja levollisen viikonlopun sunnuntaista tulikin sitten oikein kunnon härdelli! Lähdin aamulla kuoron kanssa messuun - Senioreiden kirkkopyhä - ja kirkko oli aivan täynnä vanhempaa väkeä. Messu oli ihastuttava ja lauloimme moneen otteeseen. Loppumusiikin jälkeen väki alkoi spontaanisti aplodeerata! Tuntui kivalta.

Iltapäivällä lähdin vielä takaisin mökille ja nukuin pitkät päiväunet. Pesin auton ja sää oli leppeän ihana: lämmintä, tyyni järvenpinta, auringon laskeva kajo pilvien lomasta ja hiljaisuus. Keräilin ruokatavaroita pois vietäväksi, kun sisareni soitti. Miehensä oli kotona yksin pikku Sampan kanssa ja oli tullut päivän aikana todella huonovointiseksi. Lähdin tuulispäänä auttamaan Sampan kanssa, jotta pääsee lääkäriin. Diagnoosina oli asentohuimauskohtaus - onneksi ei pahempaa. Tarpeeksi kamalaa kuitenkin, kun ei pysy pystyssä!

Sisareni luota lähdin äidille. Hän kävi suihkussa ja minä rullasin hiukset, syötiin iltapala ja tehtiin kaikki muut iltatoimet. Kun tulin kotiin, oli kello jo yhdeksän. Sain tekstarilla lempeän muistutuksen siitä, että nukkumaan pitää ehtiä ajoissa - katsotaan, miten käy! ;=)

Äsken laittelin mökin ruokatavaroita kaappiin. Lämmöt jäi vielä päälle, joten mökille voi päiväseltään mennä, tuskin kuitenkaan enää yöksi. Lokakuu lähenee...

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Auttamisen ilo!
Messussa on mukavaa! Meillä oli kuuro saarnaaja - nimikkolähetti - tänään.
Aivan mukavan lämmin illansuu, vaan emme kerinneet nauttia siitä pitkään ulkona, kun peli ja sen jälkeen sisähommat kutsuivat.
Hyvää työviikkoa!

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Nyt on vaihteeksi tulossa aivan tavallinen työviikko toivottavasti ilman mitään härdelliä. Lauantaina on kyllä Veso-päivä!