lauantai 27. syyskuuta 2014

Mökin syksy

                              

Aurinkoa, puhuria, vesisadetta, leppoisan lempeää tuulta... Viikonloppuun mökillä on sisältynyt monenlaista säätä. Syksyiseltä näyttää maisema ja järven vesi on todella matalalla. Onkohan koskaan ollut syksyllä näin alhaalla?

On ollut ihanaa vain olla takkatulen lämmössä sekä kynttilöiden valossa. Lepoa ja lepoa kiireisen viikon jälkeen, joka sisälsi palotarkastusta, pelastautumisharjoitusta, koulukuvauskin osui tälle viikolle sekä perjantain Kodin ja koulun päivä. Aika tyhjä oli takki viikonlopun alkaessa!

Akut ovat latautuneet, yksinkertaista mutta niin maukasta ruokaa on ollut tarjolla sekä syksyinen luonto seurattavana. Aika paljon olen viettänyt aikaa vaakatasossa, jospa huomenna olisi jo reippaampi olo. Tänään pienoinen migreenikin vaivasi, mutta onneksi meni lääkityksellä ja hyvällä hoidolla :) ohitse. 

Ihana viimeinen mökkiviikonloppu! Keho ja sielu on saanut lepoa...

3 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Hienoa, että "viimeinen" viikonloppu on sujunut noin suurinpiirtein ihanasti (lukuunottamatta migreeniuhkaa) ihanasti! Tiedä, mitä migreeni on. Harvoin nykyisin iskee, mutta silloin olen täysin pois kuvioista... JA NYT ODOTETAAN UUTTA KESÄÄ! Meilläkin täällä tänään syksyistä eli vihdoin ja viimein sadetta, vaikka ulkolämpötila on vielä +22. Ihanaa sunnuntaita!

pappilanmummo kirjoitti...

Vieläkö lävit uimassa? Meidän mökillä on veden lämpötila nyt 12 astetta kertoi kummityttö, joka on siellä viikonlopun.

Jaana kirjoitti...

Tita:
Minun migreenini ilmaantuu myös harvoin - onneksi - ja on helposti lääkittävää lajia. Silti kestää jonkin aikaa, kunnes olen taas "tässä maailmassa". Tähän viikonloppuun en olisi sitä halunnut, mutta asiahan ei ole valittavissa!

Pappilanmummo:
En käynyt uimassa tällä kertaa, kun emme saunaa lämmittäneet. Vähän viileältä tuntui jo vesi käteen, oikeastaan kylmältä!