lauantai 9. heinäkuuta 2011

Koiruuksia




Illan ja aamun viileydessä ollaan vihdoin päästy kunnon lenkeille Nella-koiran kanssa. Hyttyset ovat iltaisin innokkaasti aterialla. Pitääkin huomenna suihkauttaa vähän karkoitetta tähän kaksijalkaiseen. Nelijalkainen ei niistä ötököistä ole juuri moksiskaan.


Päivä oli taas kuuma. Uitiin moneen otteeseen ja koira vahti. Yllätys, yllätys: Kun olimme kaikki yhtaikaa uimassa, Nella oli tyytyväinen ja tarkkaili meitä urputtamatta silmä kovana. Jos olen yksin uimassa ja menen liian kauas hänen mielestään, pitää vähän uikuttaa perään, niin johan ihminen tottelee ja kääntyy takaisin!


Illalla alkoi ukkostaa. Nellalla meni ensimmäisenä pupu pöksyyn ja halusi sisälle. Koko illan ukkonen jytisteli ja satoikin pari tuntia. Kovimpien jyrähdysten ajan koiran piti olla jalkojen juuressa. Se selvästi pelkää vähän ukkosta.


Myöhemmin katsottiin televisiota. Nella on niitä koiria, joka katselee sitä aparaattia myös ja antaumuksella eläinohjelmia. Jokaiselle uudelle eläimelle pitää myös haukahtaa ja kertoa, että minä olen täällä ruudun toisella puolella! Nauroimme katketaksemme, kun yhden mainoksen alkusävelestä Nella jo tietää, että mainoksen lopussa näkyy susia. Niille pitää tietenkin alkaa haukkua jo mainoksen alkusekunneilta asti! Kyllä eläimet ovat fiksuja. Tosin meillä ei eläinohjelmia yhdessä Nellan kanssa katsota, sillä sitä mekastusta ei kyllä jaksa kukaan!


Nyt koiruus on iltalenkin jälkeen jo unten mailla. Hän nukkui viime yön omalla pedillään kuin tukki ja varmasti tämä yö on samanlainen. Hänen nukkumistapansa on onneksi samanlainen kuin hoitotädinkin!


Ei kommentteja: