keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Konsertti paukkupakkasessa


Mittari näyttää ulkona -22 astetta. Ihana kunnon talvinen pakkassää, jota rakastan. Pakkasesta ja mielettömän kauniista luonnosta en ole ehtinyt yhtään nauttia, sillä tänään oli kuoron joulukonsertti ja koko ilta kului niissä merkeissä


Konsertti meni hyvin. Ainahan on parantamisen varaa, mutta ihan tyytyväisiä olimme. Kehujakin saatiin muiden kuorojen edustajilta ja yhdeltä kuoronjohtajaltakin. Mukava tunne jäi itselleni päällimmäiseksi. Itse pidin eniten Merikannon Joulu tullut on -laulusta ja Regerin Marian kehtolaulukin oli ihan mukava. Onneksi en alkanut yskiä, ja ihmeekseni koko flunssa taitaa kutistua pieneksi yskänpoikaseksi. Hyvä juttu!


Konsertin jälkeen joimme glögiä ja vietimme yhteisen jouluhetken ennen kotiin lähtöä. Pienissä hepenissä, vaikkakin villaisilla alusasuilla terästettynä, meinasi tulla kylmä kotiin tullessa, vaikka autolla liikkeellä oltiinkin. Pakkanen paukkuu kunnolla ja taita vielä viikonloppuna kiristyäkin, vaikka välillä lahtuukin. Voi linturaukkoja! Naakat meidän pihapuussa värjöttelivät viluisen näköisenä. On se kumma, että ne vaan selvävät tällaisessakin kelissä. Kari nappasi niistä sunnuntaina kuvan:


Ei kommentteja: