lauantai 18. syyskuuta 2010

Ihana tietotekniikka!


Tiistaina ostin uuden kannettavan. Hankin vähän laadukkaamman, jotta pelittäisi paremmin ja kauemmin. Kaksi päivää toimi kuin unelma, mutta perjantaina käynnistäessäni vain hurisi ja muuten oli mykkä. Ei auttanut muu, kuin lähteä liikkeeseen, jossa on myös huolto. Kokeilivat siellä ja saivat saman tuloksen: Ei henkeä! Kone jäi sinne. Myöhemmin illalla soitettiin, että ei löytynyt mitään vikaa ja laitteen voi hakea. Haimme ja olimme vähän ihmeissämme.


Kotona kokeilimme uudelleen ja käynnistyi hyvin. Kun myöhemmin illalla käynnistettiin, taas oli sama vika. Tajusimme, että langaton hiiri on syynä. Hiiri vaihdettiin, mutta sama peli jatkuu. Ja nyt ei toimi enää tulostinkaan, vaikka toisen koneen kanssa tulostus kyllä onnistuu. Jipii!! Taas kiikutetaan viikon alkaessa konetta huoltoon. Mistähän näitä maanantaikappaleita kasvaa? Onneksi on takuu. Palvelu liikkeessä on kuitenkin ollut oikein ystävällistä ja ovat valitelleet asiasta johtuvaa ravaamista.


Silmälasit ja tietokoneet ostan aina kotipaikkakunnalta juuri tämän takia. Missähän minäkin juoksisin, jos kone olisi kotoisin sadan kilometrin päästä? Olisi kiva kannattaa aina oman paikkakunnan liikkeitä, mutta valitettavasti kaikkea ei saa täältä. Yritän kyllä ostaa mahdollisimman paljon kotikaupungista.


Kari teki hyvää ruokaa sienistä. Nyt odotellaan serkkua Usasta vierailulle äitinsä kanssa ja on kiva nähdä monien vuosien jälkeen.Ulkona sataa ja paistaa vuorotellen. Sateenkaari näkyy ikkunasta.



 


 


 


 


 

Ei kommentteja: