keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

Kesäpäivä

 


Mökkikausi on täydessä vauhdissa. Eilen nautittiin oikein kunnon kesäpäivästä. Käytiin poimimassa kävelyretken lomassa kesän toinen kielokimppu ja uitiin monta kertaa. Nukuin pienet päiväunet keinussa katoksen alla ja kun aurinko paistoi, ei ollut hyttysiäkään häiritsemässä.


Juhlien jäljiltä on monia muitakin kukkia ilahduttamassa. Istutin myös pihaan samettiruusuja ja niksautin vähän selkääni multasäkkiä kantaessani. Ei pitäisi tehdä huolettomia kiertoliikkeitä tämän ikäisellä selällä! Illalla selkä tuntui väsyneen oloiselta ja jäykältä, mutta yön jäljiltä se on jo parempi.


Sisällä on kuin ruusutarhassa! Nautin kukista, ja lahjaksi saatujen kuihduttua luonnosta voi kerätä monenlaisia. Katselin lauantaina isojen teiden varsilta, miten pahamaineisessa lupiinissakin on jo suuret nuput. 

Vihreä alkaa vallata joka paikan. Mökkipihassa varsinkin mustikkaa ja kieloa pitää kurittaa, muuten se valtaa nurmikon ja kulkuväylät kokonaan. Tänään sataa, joten pihahommat jäävät odottamaan. 

Ihana loma! Saa tehdä jotain, jos huvittaa tai olla tekemättä. Tällä hetkellä aamu-uinnin jälkeen kuuntelen sateen ropinaa sisällä kielon tuoksussa. Ei hullumpaa kesäeloa!

Ei kommentteja: