lauantai 9. huhtikuuta 2022

Uh!

 


Vatsataudissa... Että se osaakin olla inhottava sairaus! Tiistaina tulin töistä ja illansuussa alkoi vatsassa kiertää. Yö sujui rattoisasti puolikuolleena wc:ssä ravatessa. Kummastakin päästä tulvi ylitse tasaiseen tahtiin. En nukkunut laisinkaan, joten aamulla olon parantuessa olin rättiväsynyt ja nukuin koko päivän ja vielä seuraavan yönkin kuin tukki. Harvinaista minulle.

Edellisen kerran olen ollut vatsataudissa kuusi vuotta sitten Norjan Altassa, ilmeisesti hotellin aamupaloilta saatu ruokamyrkytys tai noro, sitä ennen v. 2001 sytostaatit olivat syynä puklailuun. Harvoin on oksennustauti onneksi iskenyt. Herkkävatsaisena toiminnallisia vaivoja on ollut useasti. Ne onneksi ovat paljon mukavampia sietää.

Koronatestiä on tehty joka päivä, sillä korona voi ilmetä pelkkinä vatsaoireinakin, sanovat viisaat. Negatiiviset tulokset ovat tulleet onneksi. Saattoi olla norovirusta, kun sitä on nyt runsaasti liikkeellä. Olo on jo ihan ok, vaikkakin aika varovasti olen varmuuden vuoksi syönyt. Kiva, ettei tauti sentään päiväkausia kestänyt.

Ei kommentteja: