lauantai 23. huhtikuuta 2022

Ihana yllätys

 


Vähiin käy, kunnes kokonaan päättyy... 

Työpaikan infossa minut yllätettiin totaalisesti, kun sain kevään viimeisille työpäiville "aamukamman". Tosin sen toteutus oli aivan mielettömän hieno: Jokaiselle päivälle on kaksi sydäntä, joista toisessa on jäljellä olevien työpäivien lukumäärä ja toisessa oppilaiden kertoma luonnehdinta minusta. Ihan vedet nousivat silmiini, kun katsoin ensimmäisen sydämen. Siinä luki: "Paras musaope." Kiitos koulumme oppilaat ja rakkaat työtoverit!

Niin - nyt on se kevät, kun viimeisiä työpäiviä aherran. 38 vuotta opettajan työssä tulee täyteen ja eläke odottaa 1.8. lähtien. Jee, aivan ihanaa! Kyllä hippulat vinkuen heittäydyn vapaaherrattareksi ja luulen, etten työtä yhtään kaipaa, vaikka olen siitä koko elämäni kovasti pitänytkin. Aikansa kutakin!

Kevät jo muutenkin saa minut haltioitumaan ja sitten vielä eläkkeelle siirtyminen lisänä. Toivottavasti pysyn nahoissani nämä viimeiset työpäivät!   ;>)

6 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Jaksaa, jaksaa! Kohta olet vapaa kuin taivaan lintu :) Yritän seurata perässä niin nopeasti kuin mahdollista, mutta vielä pari vuotta on sinniteltävä.

Jaana kirjoitti...

Vähiin käy ennen kuin kokonaan päättyy. Muista, että viimeiset vuodet kuluvat kuin siivillä!

pappilanmummo kirjoitti...

Ihana muistaminen ja koko kuukauden vielä saa sydämiä tuosta tutkia.

Jaana kirjoitti...

Oli kyllä minustakin aivan mahtava idea!

Maisakaisa kirjoitti...

Onpa mahtava yllätyslahja! Ja oi sinua onnellista, joka saat kohta hellittää viran ikeen harteiltasi ja ryhtyä vapaaherrattareksi! Voin kuvitella, miten helpottavalta se tuntuu. Nyt sinulla on enää viisi työaamua jäljellä...

Jaana kirjoitti...

Iloitsen todella! Työ on ollut ihanaa, mutta aikansa kutakin. Meillä on pienet piiperoiset eli eskarilaiset tulossa nollakakkosten opetukseen mukaan. Ajattelin aina, että en halua lastentarhanopeksi, joten nyt on erittäin hyvä siirtyä "takavasemmalle". Ja muutenkin paljon muutoksia ensi syksyksi.

Tulet kovaa vauhtia perässä. Ei aikaakaan, kun sinulla on viimeiset työpäivät edessä!