maanantai 3. tammikuuta 2022

Uusi vuosi taas uudelleen

 


Vuosi 2022 on alussa. 
Tuokoon se tullessaan onnellista aikaa!

Olen kiitollinen, että selvisin terveenä tähän hetkeen saakka, sillä kolmas rokote tuikattiin vasta tänään. Onneksi elimistö toivon mukaan ehtii edes hieman kehittää vastustuskykyä omikronille, kun viikon päästä marssin taas aloittamaan töitä rokottamattomien parissa. 

Kiitollinen olen myös taitavasta työfysioterapeutista. Kävin hänen luonaan ja sain uusia jumppaohjeita polvelleni. Liikkuvuus nivelessä oli hänen mielestään hyvä, mutta yksi pieni lihas oli jo selvästi heikentynyt tämän ”taiston” seurauksena. Eihän se ihme ole, kun puolitoista kuukautta on kulunut osaksi kyynärsauvoilla, osaksi muuten vain hissutellen. Nyt on ortopediltä saamieni ohjeiden lisäksi vielä nämä toiset ohjeet. Kiva, kun ne sai videona, niin on helpompi tehdä liikkeet oikein. Ja komeat, punaiset teippaukset tulivat kaupanpäälle!

Lomaa on vielä viikko jäljellä. Aion sen hissutella kotosalla vieraita ihmisiä vältellen. Ei voisi vähempää kiinnostaa alennusmyynnit kera viruksien... Kun toinen rokotus alkaa tehota, sitten voi taas vapaammin liikkua - jos haluaa. 

~ Lukemista, musiikkia, vähän suklaata, lepoa... ah ihanuutta! ~

Ei kommentteja: