keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Loma jatkuu

 


Joululoma jatkuu, vaikkakin kääntyy jo loppusuoralle. On ollut ihanaa viettää aikaa mökillä, syödä maukkaita jouluherkkuja, lukea mielenkiintoisia kirjoja, nukkua pitkään ja vain olla. Ikkunoistakin on ehtinyt ihailla vaihtelevan näköisiä maisemia - välillä pakkasta, välillä lumisadetta.

Neuloakin olen ehtinyt. Mökillä tein pitkävartiset sukat valmiiksi ja nyt kotona on menossa samoista jämälangoista lyhytvartiset. Niin hauskaa pään tyhjennyspuuhaa!


Ainoa kurja asia on ollut polvi, joka ei vieläkään ole kestänyt kunnon ulkoilua. Onneksi asioita voi nyt toimitella kävellen, eikä autoa tarvita koko ajan. Sain fysioterapiasta hyviä jumppaliikkeitä ja niitä teen tunnollisesti. Tiedän kokemuksesta, että polvivaivat eivät parane hetkessä, vaan tarvitsevat aikaa. Ehkä talvilomalla sujuu ulkoilu jo paremmin!

Hiukkasen tein tänään työhommia, sillä oppimiskeskustelut alkavat toisella kouluviikolla etänä koronan vuoksi. Nyt on ne hommat laitettu alulle ja taidan ryhtyä lämmittämään hiukan glögiä. Joulun aika jatkuu vielä. 😊

Ei kommentteja: