lauantai 6. kesäkuuta 2020

Voihan Posti oy, ei kun Aamulehti!




Olen yhtä äkäinen kuin kuvassa oleva kivikissa! Korvat luimussa ja murinaa kuuluu...

Lähdin hakemaan aamupostia yhteislaatikosta ison tien varresta. Koska väliaikaisen osoitteenmuutoksen yhteydessä netissä ei voi valita lauantain ja sunnuntain päivän lehteä yhteislaatikkoon, olin soittanut lehden asiakaspalveluun tästä ihan erikseen. Viime viikonloppuna lehteä ei tullut, joten jouduin soittamaan Postin jakeluun. Lupasivat korjata asian.

Ei ollut lehteä tänäänkään! Aivan kihisin kiukusta, kun tulin vesisateen tihkuttaessa tyhjin käsin kolmen kilometrin postiretkeltäni. Soitin taas Postin jakeluun. Siellä miesääni sanoi, että laittaa palautetta, mutta ei valitettavasti näe tilaustani. Soitin toiseen numeroon, jossa asian piti hoitua, mutta jouduin jonottamaan niin pitkään, että päätin katkaista koko puhelun. Netin kautta asiaa ei voinut toimittaa muuten kuin laittamalla postille yleistä palautetta, joka hukkuu tietenkin koko Suomen postivalitusten joukkoon. Laitoin silti...

"Toimintojen tehostaminen" on juuri tätä, että mikään ei sitten enää toimikaan. Kymmenen vuotta postin kääntö onnistui moitteettomasti, mutta viime vuosina asia on takunnut joka kesä. Näin hankalaa ei kuitenkaan vielä koskaan ole ollut.

Huomenna soitan uudelleen. Varautukoot oikeutetusti vihaiseen asiakkaaseen!

--------------------------------

No niin! Asia kääntyi ihan päälaelleen, kun taas kerran sitä selvittelin:

Vika olikin Aamulehden asiakaspalvelussa. Viime puhelussa luvattiin laittaa "täppi" oikeaan ruutuun, mutta sitä ei ollut pyynnöstäni huolimatta laitettu, vaikka kysyin puhelimessa olevalta henkilöltä, onko asia nyt kunnossa. Luvattiin, että on.

Eipä ollutkaan! Ja syy vieritettiin jakeluun. Nyt se puuttuva rasti laitettiin, ja sain 4 päivää hyvitystä tilaukseeni. Annoin aika kitkerää palautetta, ja pyysin laittamaan eteenpäin toiveen - taas kerran - viikonloppulaatikon valinnasta sähköisessä lomakkeessa. Saa nähdä, onko sama show edessä taas ensi keväänä...

Sitä ennen mietiskelen, saanko lehteni ensi viikonloppuna tämän soittorumban jälkeen!

Ei kommentteja: