sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Sukuloimassa


Syysloman puolessa välissä kävimme tapaamassa sukulaisia Kymenlaaksossa. Oli ihana lähteä pienelle matkalle, kun kipeän polven vankina oli ollut jo ihan tarpeeksi kauan.


Tapasin kummitätini ja hänen miehensä pitkästä aikaa. Oli ihana nähdä, jutella ja vaihtaa kuulumiset. Toivottavasti tapaamme taas pian uudelleen.


Kummitätini luota kaupungista jatkoimme matkaa maalaismaisemiin. Suuri peltoaukea valtavine, kaakottavine hanhiparvineen on jotain sellaista, mitä ei kotona näe. Uuden talon pihapiirissä oli vanhoja rakennuksia, joista erityisen viehättävä ja kuvauksellinen oli vanha aitta


Vastassa oli oikein pidot: maa-artisokkakeittoa, hirvipaistia, ylikypsää possua, punajuuri-lehtikaalisalaattia, leipäjuustoa, aroniamarjapuuroa... Meitä pidettiin kuin kukkaa kämmenellä! 


Saimme ihailla puutarhan eriväristä ruskaa ja kerätä aroniaa mukaamme. Lisäksi pakattiin lähtöpäivänä auton takakonttiin hunajapurkkeja, perunaa, jauhopussi, artisokkia ja vaikka mitä puutarhan antimia. 

Herkuttelun lisäksi ehdimme ihailla emännän kauniita käsitöitä ja laulaa kolmiäänisesti tuttuja kuorokappaleita. Jatketaan harjoituksia seuraavalla kerralla! 

Ei kommentteja: