sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Ukulelea rämpytellen


Mukava olla taas kotona! Rentouttava ja joulun makuinen viikko loma-asunnolla oli kaikin puolin hyväksi, mutta kiva oli palata takaisin, vaikkakin hieman haikeutta mielessä. 

Kotona odotti kummitytön lahjapaketti. Avasin sen vasta tänään ja sieltä tulla tupsahti ukulele. Sitä viritellessä ja soitellessa hurahti pari tuntia kuin itsestään. Hauska vempele, mutta kun otteet ovat erilaiset kuin kitarassa, pitää koko ajan vähän pinnistellä. Koulussa isommat oppilaat sitä soittelevat täyttä päätä, mutta minä olen hieman hitaammassa junassa, kun ei ole pariin vuoteen tarvinnut opettaa musiikkia kuin pikkuoppilaille. Mukava kuitenkin varmistella jo osaamaani, ja samalla oppia uutta.


Keräsin ennen joulua mökiltä mustikan- ja puolukan varpuja. Ne olivat parvekkeella pussissa ja eilen ne laitoin veteen lisäten kimppuun mukaan muutaman vehnäntähkän. Saa nähdä, tuleeko mustikanvarpuihin lehtiä ja kukkia. 

Välipäivät ovat kivoja. Saa syödä viimeisiä jouluruokia ja vain nauttia lomasta tehden sitä, mitä mieleen juolahtaa - vaikka soittaa ukulelea ;>) Kiitos, kummityttö! 

Nyt lähden kävelylle.

Ei kommentteja: