sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Ruokaa ja lepoa


Vain neljän päivän työviikko, mutta silti ehdin väsähtää aivan tarpeeksi. Onneksi viikonloppuna on saanut levätä ja kerätä voimia. Musiikkia, lepoa ja hyvää ruokaa on ollut tarjolla. 

Söimme jasmiiniriisiä ja mausteliemessä keitettyä luomukanaa, joka on ihan eri makuista kuin broileri. Olipa hyvää herkullisella, hyvin maustetulla kastikkeella höystettynä. 

           

Jälkiruokana oli hedelmäsalaattia ja viimeiset lusikalliset pääsiäispashaa. Salaatissa oli mukana sitrusliköörissä marinoituja rusinoita. Ne antoivat hyvän säväyksen. 

Nyt odotellaan kummityttöä kertomaan terveisiä Gran Canarian reissultaan. Ehkä hänellekin maistuu hedelmäsalaatti...

Ei kommentteja: