lauantai 23. joulukuuta 2017

Nam, nam!


Eilen ajellessamme joulun viettoon pysähdyimme syömään jouluisen lounaan matkan varrelle. Vastassa oli suloinen piparitalo, kun asuimme ovesta sisään. 


Ruoka oli hyvää. Varsinkin perinteiset laatikot ja kinkku olivat juuri sellaisia kuin pitää ollakin eli todella maukkaita. Jälkiruoka kruunasi aterian. Sitten olikin taas mukava jatkaa matkaa. 


Lahjaksi saamamme piparitalo säilyi lähes   ehjänä mökille saakka. Kissa oli irronnut ja maasta murtunut pieni pala. Joten arvatkaapa, kuka sai jo eilen syödä pienet palat koko komeudesta? No, minä tietenkin! Kyllä lapset olisivat kateellisia. Meillä kotona piparitaloa sai ryhtyä nakertamaan vasta joulun jälkeen. On kiva olla aikuinen, kun saa tehdä mitä lystää - joulunakin. 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Mökillä olen vuosikausia unelmoinut voivani viettää joulun, mutta vielä ei ole ollut sen aika
Ihanaa mökkijoulua!

Jaana kirjoitti...

Kiitos, hyvää joulua Sinullekin.

Omalla mökillä jäätyisi varmaan joulunvietossa, kun sitä ei ole talvikäyttöön aikoinaan rakennettu. Eikä tien isoja mäkiä edes pääsisi ylös autolla lumikeleillä.

Onneksi on näitä nykyaikaisia mökkejä saatavilla silloin, kun haluaa talvella mökkeillä. Toinen mökkijoulu menossa ja aivan ihanaa...