tiistai 25. huhtikuuta 2017

Ompelua


Sisareni ruikutti minua ompelemaan uudet verhonsa. Suostuin, kun oli vain suoria päärmeitä tehtävänä. Kangas oli Pentikin musta-harmaa-valko-vaaleanpunaista, ihan kaunista kukka-aihetta. Reilussa tunnissa oli valmista.


Valmis on myös ylämökin siivous, ihanaa! Eilen oli pitkä työpäivä, mutta siitä huolimatta lähdin kiireesti mökille lopettelemaan siivouksia, kun oli niin hyvä ilma. Pyyhin pölyt, imuroin ja pesin lattiat. Kaikki muu olikin tehty jo aiemmin. Ikkunat pesen vasta kesän alussa.

Kaikki jäi vielä hyrskyn myrskyn, sillä jätin lattiat kuivamaan. Matot ja pöytäliinat on helppo laittaa paikoilleen, samoin pedata sängyt, kun seuraavan kerran sinne menen. Alamökki on vielä täysin talven jäljillä, mutta sen ehtii siivota myöhemminkin.

Tylsin kevään mökkihommista on ohitse. Iloitsen!

2 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Voi että, miten aika menee nopeast! Tuntuu ihan siltä, että just sä muutit takaisin kaupunkiin. Onko jälleen vapusta alkaen mökillä asustelu mielessä?

Jaana kirjoitti...

Täällä on tänään (26.4.) tullut 10-15 cm lunta! Ihan tässä kelissä ei mökkielämä tunnu kovin kutsuvalta, mutta huomenna jo auringon pitäisi paistaa ja sulattaa lumet. Katsotaan, milloin maalaismaisemaan vaihdan majani. Sään mukaan mennään.