lauantai 28. tammikuuta 2017

Valaisee


Tämä päivä sisälsi kaupoissa juoksemista, rauhoittumista ihanan thai-ruoan äärelle ja ystävän tapaamista. Lisäksi löysin uuden jalkalampun imurin johdolla kaatamani vanhan ja rikkinäisen tilalle.

Lampun kokoaminen kotona ei ollutkaan niin yksinkertaista puuhaa kuin voisi kuvitella. Yleensä minkään kokoaminen ei ole pikainen juttu, sillä laatikostahan puuttuu tärkeitä osia tai jokin osa on rikki. Olen monesti päättänyt, että en osta kokoamattomia tavaroita, mutta välillä on pakko. Muuten jäisi ilman.

Minusta ei olisi ollutkaan kokoajaksi, mutta onneksi oli järjen ääni mukana. Lamppu saatiin jaloilleen ja kumma kyllä: Se myös toimi. Vain yksi pikkuruinen osa jäi ylimääräiseksi. Mikä lie...

Nyt lamppu kauniisti valaisee epäsuoraa valoa katon kautta ja lukuvalon alla on kiva kutoa sukkaa tai lukea. Himmentimetkin toimivat. Olen tyytyväinen!

3 kommenttia:

Blyygi Blumsteri kirjoitti...

Meillä on saatu erinäisiä kahakoita aikaiseksi kun ollaan yhdessä koottu huonekaluja ja juuri niin käy kuin kuvasit eli jotain puuttuu tai on muuten pielessä, argh... Hyvä että teillä lamppu pelittää, näyttää kauniilta.

Jaana kirjoitti...

Muistan yhden kirjoituspöydän kokoamisen. Se oli ihan fiasko, kun pussista puuttui niin paljon puutappeja ym. Meni hermot ihan täydellisesti!

pappilanmummo kirjoitti...

Meillä on ollut tuollainne lamppu jo monta vuotta ja on hyvä! Mies sen taisi koota...
Mies ensin kokoaa ja jos ei onnsitu, sitten katsoo ohjeita - ellei ole jo jokin hajonnutkin. Minä katson ohjeet ensin ja harkitsen, miten voiis sujua - ja teetän sitten miehellä ;) ja ohjaan...