maanantai 2. tammikuuta 2017

Pakastuu


Tämä päivä kului asioiden hoitamisessa. Juoksin perikunnan tehtävissä pankissa yhteensä kolme kertaa. Onneksi loppujen lopuksi homma hoitui. Pankkiasioiden selvittäminen ei olekaan nykyaikana yhtään helppoa - ei ainakaan täällä maalla, kun ovet ovat kiinni ja avautuvat vain ajanvarauksella. Puhelinpalvelu oli yllätyksekseni auki 24/7, joten aikaa voi soitella milloin vain. Henkilökunta on ylen ystävällistä, kun vihdoin heidän luokseen pankkiin pääsee. Onneksi on lomaviikko, joten on aikaa näihin järjestelyihin.

Sää on pakastunut. Nyt mittari näyttää -6,5 ja koko ajan lämpötila näyttää laskevan. Parin päivän päästä ollaan paukkupakkasissa, jos säätiedotus pitää paikkaansa, mutta lunta ei ole juuri nimeksikään. Talvelta kuitenkin tuntuu.

Saisinkohan huomenna autoni pesetettyä? Kävin tänään tyrkyllä, mutta oli niin pitkä jono, etten viitsinyt jäädä odottelemaan. Viime kuukauden kurakelien suolat olisi hyvä huuhtoa pois autosta.

Kiva, kun tulee pakkasta. Vesisadetta ja lämpöasteita on ollut jo ihan tarpeeksi.

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Auto jäi minulta = mieheltä pesemättä lämpimillä. Kovilla pakkasilla en aiokaan edes silloin pesettää, odotan lähes suojakelejä.
Mukavaa lomaa!

Blyygi Blumsteri kirjoitti...

Minun oli pakko pesettää auto kun ei enää näkynyt etu- eikä takakilvestäkään mitään. Onneksi auton saa halliin kuivumaan pesun jälkeen, muuten olisi hankalaa.