perjantai 17. kesäkuuta 2011

Sarjassamme Suurin ihmetys!



Täällä mökillä on vuosien aikana ihmetelty monenlaisia asioita: Kun sähköt syttyivät pimeyteen, kun järvivesi ensimmäisen kerran lorisi hanasta sisään, kun telkkariuutiset humahtivat tupaan, kun uusi ulkohuussi tuntui luksukselta vanhaan verrattuna, kun toinen terassi valmistui ja lisäsi terassitilaa tuplasti,  ja nyt tämänpäiväinen ihmetys on kyllä kaiken huippu: TÄÄLLÄ PELAA NETTI!


Kaikkia näitä "suuria" asioita on ollut tapana juhlia. Vuosien aikana on ollut esim. huussijuhlat ja rappusjuhlat ja tänään on vähän pidetty jo nettijuhliakin. Tarjoiluna oli kesän ensimmäiset mansikat, suuret ja herkulliset ja hintavat! Ja hyvää juomaakin oli!


Kone minulla on ollut täällä jo monta kesää työasioita varten, mutta netti on puuttunut. Kun television näkyvyysongelmaan tarvittiin kaiken maailman vahvistukset, niin olin varma, ettei täällä ilman lisäantennia nettikään pelaa, mutta kappas! Ostin ärrältä prepaid-mokkulan ja tässä sitä nyt kirjoitellaan tuvan pöydän ääressä! Ihmellistä!


Tuskinpa tähän rakkineeseen tulee kauniina kesäpäivänä koskettua, mutta neljän kuukauden mökkiaikaani sisältyy lukemattomia vesisadepäiviä ja silloin tämä huvitus on kyllä ihan hauska. Viime päivien vesisateet jo sen osoittivat, että monta sadepäivää peräkkäin täällä ei jaksa istua. Onneksi eilen ja tänään on ollut mukava ilma, joten viikonlopun sateet kyllä jaksetaan.


Ja nythän on tämä hauska leikkikalu, jota räpeltää samalla, kun sateen ropina kuuluu mökin katosta.


Taidanpa lähteä herättelemään isäntää, joka on päiväunilla = illansuu-unilla pihakeinussa.

Ei kommentteja: