maanantai 13. kesäkuuta 2011

Sadepäivän puuhia


Tänään on satanut aamusta iltaan. Eilen iltapäivällä alkoi ukkonen ja se möyrysi läpi yön, mutta ei ollut mikään kova. Kaatamalla tuli kyllä vettä aina välillä. Aamuun mennessä oli sademittari melkein täynnä, joten yli 40 mm satoi sinä aikana.


Lähdin puolen päivän aikoihin ihmisten ilmoille pesemään pyykkiä. Laitoin "puolimatkan krouvissa" rivitalon koneen pyörimään pikkupyykkiä (tarkemmin ajatellen Kari sen hoiti!) ja jatkoin kotiin, jossa pesin lakanoita pyykkituvan isolla koneella. Hissiremontti on viittä vaille valmis, joten tänään taisin kivuta viimeisen kerran rappusia pitkin. Kipeällä selällä se ei ollut ihan kiva koitos. Torstaina on tarkastus ja sen jälkeen hissi on käyttökunnossa. Jipii!!


Ehdin myös parturiin, joka leikkasi "karvalakin" alta ihan kivannäköisen tukan esiin. Voi, miten nautin taas! Olisi pitänyt ehtiä kampaajalle jo kuukausi sitten, mutta työn tuiskeessa sekin jäi.


Palasin pyykkiretkeltäni nälkäisenä katsomaan isäntää tänne rivitalon pätkään, mutta häntä ei näy missään. On juuri tehty uunijuusto lieden kulmalla ja sitä hotkaisin napaani kanelin ja sokerin kera. Kyllä oli hyvää! Nyt hoitelen pankkiasiat koneelta ja sitten jatkan matkaa takaisin mökille. Lähipäivät pitelen sadetta laiskotellen ja selkää parannellen, ellei sitten ilmalämpöpumpun asentaja laita vipinää töppösiin. Kai se isäntäkin jostain ilmestyy, joko puhelinta pitkin tai sitten ihan ilmielävänä.

Ei kommentteja: