perjantai 4. maaliskuuta 2022

Aurinkoa ja sukkia

 


Lomalla iltaisin olen taas kutonut sukkia. Tällä kertaa Strömsö-mallilla olen tehnyt neljät. Ohjelmassa tekivät pipoja, minä sovelsin sukkiin. Violetit arvoimme työpaikalla talvilomasukiksi ennen loman alkua.

Tällä viikolla olemme saaneet nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Eilenkin lähdin eväiden kanssa mökille. Kävelin jäällä rannan suuntaisesti, kunnes tuulen suoja päättyi ja tuuli alkoi puhaltaa napakasti. Käännyin takaisin. Lumi ei upottanut laisinkaan. Vuorasin terassille tuolin villashaalilla sekä istuinsuojalla ja hörpin kuumaa juotavaa auringon paistaessa lämpimästi kasvoihin. Piti olla varovainen, ettei nauti auringosta liian kauaa. Ihanaa talviloman viettoa!

Mökkijärven toisessa päässä sijaitsee Patrian lentokonetehdas. Seurasin, kuinka taivaalla lenteli hävittäjä. Yhdessä vaiheessa se lensi matalalla järven päällä ja huomasin, että sen alapuoli oli punainen. Kurtistelin kulmiani, kunnes kuulin, että Sveitsistä ostetut hävittäjät näyttävät tällaiselta. Omia siis olivat!   ;>)

Ei kommentteja: