torstai 15. kesäkuuta 2017

Toipumisia


Aurinkoisena kesäpäivänä on ollut mukava toipua matkan rasituksista - sekä mahataudista. Sain viimeisenä päivänä matkalla ilmeisesti ruokamyrkytyksen tai noroviruksen, sillä vatsa tyhjeni molemmista päistä ja yön olin kuumeessa. Onneksi seuraavana aamuna oli jo parempi olo, kuume laski, ja tyhjällä vatsalla lennotkin kotimaahan onnistuivat hyvin. Vasta Helsingissä uskalsin vähän syödä ja juoda runsaammin.

Tänään olen varovasti syönyt ja puuhastellut pihalla. Voimat ovat vähissä, mutta jaksoin silti ajaa pienen nurmikkopläntin ja istuttaa kukkia pihalle. Sen jälkeen olinkin aika poikki. Uiminen, lepohetki ja pinaattikeitto virkistivät kummasti. 

Lopun iltapäivästä ja illan lepäsin sekä luin lehtiä. Sain myös muutaman mukavan puhelun. On ollut lisäksi kiva fiilistellä matkan kokemuksia. Hyvin pääsin irti työasioista uusissa maisemissa. Nyt on lepääntynyt olo.


Suomen poliittisessa kentässä on tapahtunut poissaolomme aikana kaikenlaista. Tuutin täydeltä tulee uutisissa selontekoa hallituksen kiemuroista ja Perussuomalaisten jakaantumisesta. Hyvin olen päässyt kärryille, niin hyvin, etten jaksa enää asialle korvaani lopsauttaa.

Huomenna jatkuu kaunis kesäpäivä laiturin laitolla. 

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Hyvä ettei sen pahemmin käynyt. Kesä on jo tullut mökillekin sinne.

Jaana kirjoitti...

Luonto puskee vihreyttä joka paikkaan ja kasvu on kiihkeimmillään. Minä taistelen vihreyttä vastaan, joka meinaa vallata kaiken - niin kaunista kuin se onkin! Mukavaa kesäpuuhaa.