perjantai 4. lokakuuta 2024

Syksy kotona

 


Mökiltä on kotiuduttu syksyn viettoon taas kaupunkiin. Tosin pikkukaupungin maisemissa on paljon samaa kuin mökilläkin. Olen nauttinut sumuisista syysmaisemista ja -väreistä, kurkien muutosta ja joutsenten ohilennoista.

Kesän jälkeen piti siivota vähän perusteellisemmin ja muutenkin järjestellä mökiltä rahdatut tavarat paikoilleen. Kesäkoti on jo melkein laitettu talviunille. Nyt yritän päästä eroon kaksista kauraryynipaketeista ja muista tuplajutuista.


Harrastukset ovat alkaneet. Kuoroissa laulaminen pyörii täyttä päätä, samoin senioreiden liikuntakerho jumppineen ja kuntosaleineen. Lisäksi päätin lähteä ulkoilukerhoon mukaan. Reilun tunnin reipas kävelyretki mukavassa seurassa heti maanantaiaamuisin herättää pirteästi viikon käyntiin.

Ikkunan takana haavat värjäävät maisemaa kauniin keltaiseksi ja punertavaksi. Ruska on täällä voimakkaampi kuin mitä se oli Lapissa. Tänä aamuna oli jo pakkasyö, joten lähden torille kävelemään raikkaassa syysilmassa ja hakemaan korvapuustin päivän kunniaksi muutaman kanelipullan. 😊

Ei kommentteja: