sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Hieno idea


Pikkupojat saivat oivalluksen: "Kirjoitetaan pormestarille kirje, jossa pyydetään kaupunkia rakentamaan lapsille ja nuorille skeittirata." Tuumasta toimeen! Kekseliäät veljekset Luca ja Nico kirjoittivat omin käsin aloitteen ja veivät sen itse kaupunginjohtajalle. Ja loppu onkin historiaa!


Pari vuotta siihen meni, mutta nyt pumptrack-rata ja skeittiparkki ovat olleet valmiina loppukesästä lähtien. Rata on maailman BMX-liiton suosittelema ja siellä voidaan tulevaisuudessa myös kisata. Suunnittelussa ovat olleet mukana alan ammattilaiset. Kovasti rata on saanut kehuja joka puolelta - Suomen suurin ja paras suunnittelijoiden mielestä.


Niin vain pikkupojat saivat mahtavaa aikaiseksi! Rata on ollut koko syksyn vilkkaassa käytössä. Sunnuntaiaamun kävelyretkellä siellä oli autiota ja ehkä talven tultua paikka hiljenee muutenkin. Kevään tullessa käyttö taas varmasti lisääntyy.

Hienoa, pojat ja kaupunki! Nuorten mielipiteitä pitää kuunnella. Nyt on hyvä harrastuspaikka, joka toivottavasti pitää nuorisoa poissa ei-toivotusta puuhastelusta.  

Ei kommentteja: