maanantai 14. helmikuuta 2022

Viikonlopun herkkuja

 


Viikonlopun ruokalistaan kuului uunissa paistetut hasselbackan perunat ja paistettu lohi. Perunat viilleltiin ja sitten niihin laitettiin suolaa, meiramia ja päälle juustoraastetta.


Samalla uunissa paistui lohi sitruunalla ja tillillä maustettuna, vaikka en lohen ystävä olekaan. Hyvältä maistui kuitenkin! (Täytyy kyllä rehellisyyden nimissä mainita, että minun suussani järvikala maistuu suunnattomasti paremmalta kuin tämä kasvatettu lohi.)

Sunnuntain aamupalaksi sain lämpimät voileivät. Ruisleivällä oli Pielisen luonnonkalasäilykettä ja hieman juustoraastetta. Olipa hyvää kahvin kera! Lopuksi nautiskelimme vielä palasen taatelikakkua, ennen kuin ryhdyimme katselemaan miesten viestiä. Oli maukas aamupala.

Ei kommentteja: