sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Luonnossa



Lauantaina oli kaunis päivä ja lähdimme mökille. Keräsin ensimmäistä kertaa puolukoita tänä syksynä, ja niitä olikin runsaasti. Taidan käydä vielä toisenkin kerran poimimassa. Lisäksi saatiin suppilovahveroita melkein korillinen - taas.


Iltapäivällä joimme myöhästyneet syntymäpäiväkahvit oikein kakun kera, ja päivän teemaan sopien täytekakussa oli mukana puolukkaa. Maistuipa makoisalta!


Tänään kävelimme rantapolkua kauniissa ja aurinkoisessa syyssäässä. Tuuli oli voimakas, mutta se ei juurikaan lämpimänä päivänä häirinnyt. 


Kävelimme taidemuseolle saakka, ja kävimme puistossa tutustumassa upouuteen veistokseen. Ranskalainen kuvanveistäjä Bernar Venet paljasti alkuviikosta kuuluisat teräksestä valmistetut kaarensa, jotka ovat matemaattisen tarkasti linjattu. Kuusi metriä korkea veistos on osa sarjasta Vertical Ares ja muut osat löytyvät julkisilta paikoilta ympäri maailmaa. Banksykin vielä veti väkeä, sillä museon parkkipaikka oli täynnä autoja. 


Kävelyretki oli hauskan syksyinen. Loppumatkasta tien lehmuksen olivat pudottaneet lehtiänsä, joten kuljimme keltaista mattoa pitkin kotiin. Kaunista!

Ei kommentteja: