perjantai 6. elokuuta 2021

Taas konsertteja

 


Kuhmon Kamarimusiikki sujui niin terveysturvallisesti, että rohkaistuin hankkimaan liput myös Mäntän Musiikkijuhlille. Nyt on viisi konserttia koettu ja vielä yksi jäljellä. 

Iloitsen, että koronan vuoksi järjestelyt ovat taas ensiluokkaisen hienot: Maskipakko, sisään saliin päästetään vain seurue kerrallaan, nimet ja puhelinnumerot ylös altistumisen varalta ja tuolit suuressa salissa kahden metrin päässä toisistaan. Tietenkin käsidesit ja salin purku rivi kerrallaan, eikä sisätiloihin saa jäädä kupsehtimaan konsertin jälkeen. Toivotaan, että sujuu yhtä hienosti kuin Kuhmossa - ei yhtään koronatapausta eikä altistumista, vaikka 17000 kävijää! Näin sitä tehdään klassisen musiikin konsertteja korona-aikana... 😊👍

Sweelinck, Buxtehude, Beethoven Kuula,Vierne, Gubaidulina, Kapralova sekä nykypolven Damström... Huikeita sävellyksiä ja taiturillisia pianisteja! Erityisesti olen kuunnellut Pianoakatemian nuoria sekä Olli Saarta ja Janne Oksasta. Mitä musiikin juhlaa elämmekään pikkukaupungin kesässä!

Ei kommentteja: