maanantai 12. lokakuuta 2020

Lomalaisena

 


Ihana nukkua aamulla myöhään tai vain humpsuttaa yöpaidassa ilman kiirettä. Siunattu syysloma!

Nyt ei ole mitään suunnitelmia mistään. Mukava puuhailla viikon ajan sitä, mitä huvittaa. Lauantaina olimme mökillä tekemässä viimeisiä syystöitä.

Laituri otettiin järvestä jo monta viikkoa sitten, mutta laiturille menevät rappuset olivat vielä paikoillaan. Kannettiin ne talviteloille, tyhjennettiin saunasta vedet ja kiskottiin vesiputki järvestä maalle. Putket pitää vielä käydä puhaltamassa vedestä puhtaaksi kompressorilla joku päivä - sitten, kun huvittaa!   :>)

Vielä on ruskaa jäljellä. Luonto on kaunis joka vuodenaikana.


Verannalla kukki verenpisara täyttä päätä. En raaskinut sitä heittää pois, kun oli niin kaunis. Mökki alkaa muuten olla jo valmis talven viettoon.


Kaupungissa ikkunoista näkyy monenlaisia syksyn värejä. Nyt niistä pitää nauttia, sillä kohta syksy näyttää rujoimmat puolensa. Luonto riisuuntuu, sää viilenee, illat ja aamut hämärtyvät ja elämä siirtyy sisätiloihin. Ei haittaa! Jokaisella vuodenajalla on hyvät puolensa. Kun ulkona sataa ja tuulee, on niin ihana käpertyä sisällä villasukat jalassa sohvannurkkaan shaalin alle lämpöiseen.

Ei kommentteja: