sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Viikonloppu sairaana


Kauniit pakkasmaisemat ovat vaihtuneet plussakeleihin, räntä- ja vesisateisiin. Samoin kuluneen viikon tarmokas aherrus pedagogisten asiakirjojen parissa iltaisin vaihtui perjantaina yhtäkkiseen kuumeeseen. Töistä tullessa hoidin pari asiaa kaupungilla ja kotiin tullessa juuri ja juuri jaksoin kävellä sisään. Kaaduin sänkyyn ja hetken päästä huomasin olevani kuumeessa, päätä ja jäseniä särki.

Perjantai-iltapäivästä sunnuntaiaamuun olin käytännössä vuoteessa. Kuumetta ei ollut paljon, 38,5 korkeimmillaan, ja lauantai-aamuna se oli jo ohitse. Kauhea väsymys jatkui kuitenkin eilen, ja vasta tänään jaksoin nousta ylös. Ei ole ollut flunssan oireita, mutta vatsa on tuntunut vähän omituiselta. No, oli mitä oli - nyt se on ohitse. Jäsenet ovat vielä vetelät, mutta ehkä voimat palautuvat nopeasti. Ainakin sitä toivon.

                                                                     (Kuva: Yle TV 1)

Tänään jaksoin katsoa TV 1:stä Espoon hiippakunnan piispanvihkimyksen. Se oli arvokas ja hieno juhlamessu, kuten tietysti pitääkin. Erityisesti nautin musiikista, jota esittivät Candomino-kuoro, CandoMini, urkuri Petri Koivusalo sekä saksofonikvartetti, sello, piano ja lyömäsoittimet. 

                                                                       (Kuva: Yle TV 1)

Espoon uuden piispan Kaisamari Hintikan vihkimyksessä arkkipiispa Tapio Luomaa avusti arvovaltainen piispajoukko Pohjoismaista, Namibiasta, Yhdysvalloista, Unkarista, Virosta ja Inkerin kirkosta. Uuden piispan kaavun on suunnitellut Aalto-yliopiston muodin maisterivaiheen opiskelija Emilia Kuurila ja se on toteutettu yhdessä Stadin ammattiopiston modistiopiskelijoiden kanssa. Koristelussa näkyvät Espoon tuomiokirkon katto- ja seinämaalaukset.

Onnea ja siunausta uudelle piispalle!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Toivottavasti olet jo parantunut!
Vallan ihana tinttikuva!

Jaana kirjoitti...

Kiitos, suhteellisen hyvässä kunnossa jo. Taisi olla jotain vatsatautia.