lauantai 6. elokuuta 2016

Hauska oivallus


Neljävuotias pikkumies oli kanssani urkuvartissa. Tämä oli hänelle ensimmäinen urkukonsertti ja kahden pehmolelun sekä rusinapaketin voimalla 20 minuuttia hiiren hiljaa sujui oikein hyvin. Forte-kohdissa hänellä oli vaaleanvihreät kuulosuojaimet päässään, jotta voimakkaat urkuäänikerrat eivät säikäyttäneet. Pikkumies lupasi tulla uudemmankin kerran mukaan, josta tietenkin ilahduin.

Lähellä kirkkoa, kukkakaupan pihassa on tällainen mukava kuvauspaikka: Oikeista kukista tehty kehys, jossa voi itsensä tai kaverinsa ikuistaa. Todella hauska oivallus! Kehys oli tehty jäähallilla tapahtunutta konserttia varten ja myöhemmin siirrettiin palvelemaan vielä ohikulkijoita kaupungin keskustaan.


Mukavaa, kun luovuus kukkii sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaupungissamme on tapahtunut ja tapahtuu edelleen monenlaista mukavaa asukkaiden ja vierailijoiden iloksi. 

Paikallislehti jo suri tulevaa talvea ja sen hiljaisuutta. Miten saada positiivinen tapahtumien vire myös kokovuotiseksi? No, me suomalaiset vain jähmetymme talven tullessa eikä kyllä mikään ihme. Pitkä, kylmä ja pimeä aika ei tuo meistä esiin parhaimpia puoliamme, mutta onneksi kesällä kaikki on toisin ja kesähän vielä onneksi jatkuu.


Kiitos kauniista silmänilosta!

Ei kommentteja: