keskiviikko 1. lokakuuta 2025

Bistron klassikot

 


Olimme syömässä opetusravintola Bistro Intolassa lounasta. 


Teemana oli klassikot, ja tällä kertaa kaikki tapahtui pöytiin tarjoiluna. Olipa kiva, kun olin aamun ahertanut kuntosalilla ja vielä päälle jumpassa. Tuntui niin mukavalta keho väsyneenä olla palveltavana, varsinkin kun opiskelijat ovat aina niin ylen kohteliaita ja ystävällisiä.


Tervetuliaisjuoma oli pirteä sekoitus jotain, jonka ainesosia en nyt muista alkuunkaan. (Alkoholiton kuitenkin!  :>)  Alkuruoaksi tarjoiltiin lohitartar tai kurpitsakeitto. Minä otin keiton, joka oli oikein maukas, ja tartar-ystävät kehuivat omaansa maasta taivaisiin. 


Molemmat valitsimme pääruoaksi grillattua entrecotea, sillä tofu-pähkinäpihvit eivät nyt tuntuneet meille sopivilta. Oli hyvä valinta perunakroketteineen ja lisukkeineen. Hieman lisäsin suolaa lihan paksumpaan osaan.


Jälkiruoaksi saimme punaviinipäärynöitä mascarponemoussella kahvin ja teen kera. Ah, miten makoisaa! Kaiken kaikkiaan menu oli ihan mukava kokonaisuus.

Ensi viikolle osuu eläkeläisopettajien lounas samassa paikassa. Silloin teemana on Vastuullisuus. Kiva tavata taas kesän jälkeen entisiä työtovereita ja päivittää kuulumiset. 

2 kommenttia:

Tita kirjoitti...

Voi että, ei saa tuommoisia laittaa...alkoi tyyliin kuola valumaan kun katselin annoksia. Jos asuisin Mäntässä niin olisin varmaan koko ajan tuolla opetusravintolassa syömässä :)

Jaana kirjoitti...

Onneksi opetusravintola on auki vain kahtena päivänä viikossa. Muuten kävisi huonosti! ;>) Kerran viikossa käydään, jos muuten sopii viikko-ohjelmaan.