sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Vihreää



Vihreät kuulat ovat saaneet uuden muodon. Minäkin lankesin ostamaan purkin, vaikka en kuulien ylin ystävä olekaan. Yllätyin iloisesti, sillä tämä tuote ei ollutkaan niin makea, kuin varsinainen marmeladi. Suoraan purkista sitä lusikalla maistelin. 😊 Kuulien pinnassa oleva sokerikerros saa minun suussani äklön imelän maun. Tässä sitä ei ollut. 


Tänään kokeilin vihreän purkin sisältöä syksykauden ensimmäisiin torttuihin. Kävi niinkuin aina: Tein vanhalla tavalla laittaen täyteen ensin ja sitten vasta taittelin sakarat. Ai niin, toisinpäin saa kauniimmat. Ensi kerralla muistan kyllä. Joka vuosi pitää maksaa oppirahat!

Toisena täytteenä käytin viikunahilloa. Se on aivan ykkösihanaa. Nyt kokeilin ensimmäistä kertaa tortuissa. Hillo hieman valui, mutta mitäs tuo. Maku oli niin hyvä, kuin kuvittelinkin. Vihreiden kuulien täyte maistui myös oikein kivalta. Käytän välillä omenamarmeladia ja muita uusia makuja, joten tämä vihreä täyte on myös mukavaa vaihtelua luumun maulle. Suosittelen - varsinkin Vihreiden kuulien ystäville!

Ps. Purkissa on uusi, helposti avattava kansi. Se saa minulta aina ”huraahuudot”, kun ei tarvitse poppakonsteja käyttää avaamisessa. 

Ei kommentteja: