lauantai 24. maaliskuuta 2018

Erilaisia tunteja


Illalla klo 20.30 on taas vuorossa vuotuinen ilmastotapahtuma Earth Hour, jolloin tunnin ajaksi sammutetaan turhat valot ympäri maailman. Viime vuonna Suomessa tähän osallistui 1,3 miljoonaa ihmistä. Aika hyvin! Muistetaan taas illalla istua kynttilän valossa ja nautiskella hämystä. Pieni teko, mutta suuret vaikutukset lisätä ihmisten tietoisuutta maapallomme haavoittuvaisuudesta.

Yöllä siirretään kelloa kesäajan merkiksi. Vaikka tunti häviää yöstä, kuulun niihin onnellisiin, suurpiirteisiin ihmisiin, joihin kellojen siirtely ei juurikaan vaikuta. Pidän siitä, että illat valostuvat, joten minulle kesäaika kyllä sopii. Surku niitä, joita se häiritsee - ehkä pitkäksikin aikaa.


Tunti ei riitä valokuvien katseluun tänä iltana, sillä maailmanmatkaaja saapui vihdoin kotiin, keltaisten tulppaanien kera. Mukava päästä osalliseksi matkasta, vaikkakin vain kuvien muodossa.

... ja taas on tunti kulunut koneen ääressä kuvia siirrellen ja blogia kirjoittaen sekä maailman uutisia lukien. Nyt ulos kävelylle, mars!

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Tunti pimeässä saunassa meillä tänä vuonna!

Jaana kirjoitti...

:=)