tiistai 17. syyskuuta 2019

Routa porsaan kotiin ajaa


Mökkikausi on ohitse ja yli neljä kuukautta vierähti taas kuin siivillä. Vähän oli haikea olo, kun ennen Lappiin lähtöä laskin isännänviirin alas. Miten ihmeessä kesät kuluvat vuosi vuodelta aina vain nopeammin!

Taitaa olla joskus toukokuun alussa, kun olen edellisen kerran ollut täällä kaupunkikodissa yötä. Tosin kakkosasunnossa olin kesällä joitain öitä ja Lapista tulonkin jälkeen kaksi, kun suursiivous oli vielä kesken. Kiitos Päivi ja Leena, kun jaksatte aina kesän jälkeen auttaa pölyisen kodin puunaamisessa syyskuntoon.


Mökillä syyskuinen hämäryys aamuisin - melkein pimeys - on hyvä kimmoke päättää mökkikausi. Töissäkin piti ensimmäiseksi katsoa, että vaatteet ovat oikein päin päällä ja ettei naamassa ole nokea! ;>) Routaa ei onneksi vielä ollut, mutta elämä on niin paljon helpompaa kotona sivistyksen parissa. Kuuma vesi juoksee hanasta ja sisävessa syksyn viileydessä tuntuu oikein mukavalta. On hauska elää kesä vähän mutkikkaammin, niin osaa taas arvostaa kaikkia nykyajan mukavuuksia, kun syksyllä palaa takaisin kaupunkielämän keskelle.

Nautin puhtaasta, siivotusta kodista ja ikkunan takana avautuvista avarista maisemista. Kiva olla taas täällä!

Ei kommentteja: