tiistai 22. elokuuta 2017

Tänään

               

- Lyhyen koulupäivän johdosta pääsin aikaisin kotiin. Päätin siivota heti, sillä ukkosia oli luvassa. Mattoja lattialle laittaessani kuului ensimmäiset jyrähdykset ja myöhemmin täällä oli kesän ensimmäinen kunnon ukkonen. Mahtavaa jyrinää ja kunnon salamointia!

- Aloitin eilen kesätauon jälkeen sukkien neulonnan - ensi kerran puupuikoilla. Kylläpä ovat kevyet ja mukavat käteen! Tekisi mieli vain kutoa ja kutoa...

                               

- Luin tänään lehdestä M. Pitkon kolumnista kohdan, joka sopii ohjeeksi viime päivien surullisiin keskusteluihin: "Alikersantti Rokka sanoi Tuntemattomassa sotilaassa pelosta kaiken oleellisen: Jos sie lähet juoksemaa, niin sie saat juosta Pohjalahel saakka."

- Norjalainen hiihtäjä sai mielestäni oikeudenmukaisen rangaistuksen dopingista. Kyynelehtimällä ei pidä saada tahtoaan läpi, kun kehoonsa on kiellettyjä aineita laittanut. Samat säännöt onneksi kaikille, myös norjalaisille.

- Kävin iltauinnilla. Kaunis, tyyni ukkosen jälkeinen ilta ja vesi lämmintä. Nyt alkaa sää viiletä. Jokohan syksy hiipii?

2 kommenttia:

pappilanmummo kirjoitti...

Vielä hetkten hyviä uimailmoja.
19 astetta järven vesi oli vielä eilen. On se jännä: miltei joka ilta mökillä ollessa alkaa aurinko paistaa, lähettää viime säteitään, vaikka päivä olisi ollut pilvinen tai sateinen.

Jaana kirjoitti...

Näin on. Oikeastaan vasta viime viikkoina järven vesi on lämmennyt uimakelpoiseksi - aiemmin sellaista "kastelukelpoista".