keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Siivousta ja jalkapalloa


Juhannussiivous on tehty - lyhyemmällä kaavalla. Muistan, miten lapsuudessa äidin kanssa kuurattiin juhannukseksi kaikki paikat, pestiin lattiat ja siivottiin hiki hatussa. Sitten oltiin rättipoikki! Nyt osaan jo luistaa. Koska mattoja on lattioilla runsaasti, en tällä kertaa pessyt lattioita laisinkaan. Ikkunat pesin jo viime viikolla.

Vielä on mahdollisuus lintsata. Olen suunnitellut, että kun olen vanha, imuroin vain enkä ravista yhtään mattoa. Tai kutsun suvun nuorison siivoamaan! ;>D No, totta puhuen, otan sitten ammatti-ihmiset puunaamaan!


Siivouksen jälkeen istutin loput samettiruusut ja kävelin hakemaan postin. Matkalla huomasin, että hiirenvirna ja horsmakin jo kukkivat. Voi hyvänen aika! Ennen horsman kukinta oli merkki loppukesästä, nyt on kaikki päälaellaan. 

Kävelyn jälkeen kävin uimassa myrskytuulen tuivertaessa isoja aaltoja. Sen jälkeen olenkin palkinnut itseni ahertamisesta katsomalla jalkapalloa. Lätkästä en välitä, mutta jalkapallo on kivaa seurattavaa. Sitähän nyt riittää vaikka kuinka. Varmaan MM-kisojen jälkeen tulee vieroitusoireita.


Keräsin kävelyretkellä kimpun päivänkakkaroita ja harakankelloja. Juhannus saa tulla...

Ei kommentteja: